Mannen har en blåsa på foten – då gör läkaren något MYCKET smart!

Det är aldrig roligt att få en blåsa på kroppen. Men det kan lätt hända, speciellt på fötterna om man går för länge i ett par varma skor där huden ligger och stöter emot. Anledningen till att man får en blåsa är att huden skyddar sig genom att skapa blåsan som i sin tur är som ett skydd. När man väl har fått en blåsa kan den göra väldigt ont och det är verkligen inte roligt att uppleva.

Dessutom säger man ofta att man inte ska ta hål på den, men det kan vara svårt eftersom det är väldigt lockande.

Mannen du nu ska få se hade en enorm blåsa på foten, därför gick han till läkaren för att få hjälp. Men när han väl kom dit ville inte läkaren ta hål på den, och istället gjorde han något väldigt smart!

Så här enormt stor var mannens blåsa. Man kan verkligen förstå att han ville bli av med den.

Så här enormt stor var mannens blåsa. Man kan verkligen förstå att han ville bli av med den.

Det läkaren gjorde för att bli av med den är bara så smart. Tänk att man kan bli av med blåsor utan att sticka hål på dom! Det här är hur den såg ut efter några timmar…

Det läkaren gjorde för att bli av med den är bara så smart. Tänk att man kan bli av med blåsor utan att sticka hål på dom! Det här är hur den såg ut efter några timmar...

Men vad gjorde läkaren då? Jo, han fryste ner den med nitrogen vilket gjorde att den direkt krympte. På så sätt slapp han klämma den och riskera att det skulle bli infekterat. På bara en liten stund så krympte blåsan och till slut fanns den knappt längre. Du kan se hur det såg ut i videoklippet här under. Det är verkligen häftigt när man ser hur det hela gick till.

Om man får en blåsa i framtiden hade man velat att den skulle behandlas precis så här, för det verkar ju så smidigt.

Dela detta med någon du känner som gillar att se på denna typen av klipp!

Se mer i videoklippet här nedan:


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *