Handen på hjärtat: En titt på dessa ägghalvor och det liknar inget jag tidigare sett

1. Coleslaw och salsa

I denna otippade smaksensationen använder kocken en amerikansk skapelse som heter ”Slawsa”. Röran består av coleslaw och en salsasås, så givetvis går det att blanda ihop en egen variant. Med lite majonnäs och chilipulver höjs smaken ytterligare – och det är inte för inte som kocken själv säger ”med handen på hjärtat, det bästa receptet på djävulsägg”. Dina gäster kommer aldrig ana hemligheten bakom!

2. Bacon och jalapeño

Om du vill ha riktigt mycket skjuts i äggen så föreslår jag den här smaskiga kompotten med krispig bacon och eldig jalapeño. Blanda ihop detta med majonnäs, senap, vinäger, socker, salt och peppar – och du är hemma. Betydligt roligare än att bjuda på vanliga ägghalvor med ett knippe dill, och ett recept som kommer förvåna alla som tar en tugga!

3. Guacamole

Alla känner vi någon som är helt såld på avokado i alla dess former. Vänta då tills de får smaka på denna delikatess: djävulsägg med en fyllning av hemmagjord guacamole! Inte lika starkt som de två ovanstående recepten, men med sin fräscha smak är det precis lika ljuvligt på tungan. Så enkelt, så gott!

The post Handen på hjärtat: En titt på dessa ägghalvor och det liknar inget jag tidigare sett appeared first on Newsner Svenska.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *