Familjen ska precis ta ett foto och blir avbrutna av en gravid kvinna. När de får reda på vem det är… WOW!

Efter att tvillingarna gick bort, en vän till Holly och Darren berättade att hon frivilligt kunde bära deras resterande embryos som en surrogatmamma. Försöket var lyckat hon blev gravid.

Men Holly och Darren berättade den stora överraskningen för resten av familjen förrän surrogatmamman var 24 veckor gravid.
De bestämde sig för att berätta den stora nyheten när alla var vid Multnomah Falls under den mest briljanta och oväntade sätt.

Alla var i position för en gruppbild, när en gravid kvinna i en blå topp kommer in i bild och ställer sig med resten av familjen längst fram.

Du kan föreställa dig förvirringen bland resten av familjen och den stela stämningen som uppkom.

Holly hade en ”främling” som filmade hela scenen när Holly tar på surrogatmammans mage och presenterar henne som deras surrogatmamma för hela sällskapet. Att barnen i magen är Holly och Darrens tvillingar och den som filmade var surrogatmammans make.

När familjen förstår vem främlingen är och att hon är gravid med Holly och Darrens tvillingar bryter alla ihop i tårar och surrogatmamman får ett varmt välkomnande.

– Detta var det mest fantastiska en människa kunde göra för oss. Surrogatmamman var 46 år gammal när vi gjorde det här och vägrade ta emot pengar av oss, vi hade faktiskt kommit överens om att betala alla medicinska räkningar men hon och hennes man betalade räkningen för kejsarsnittet som en present, säger Holly till Littlethings.

Den 14 november, 2014, välkomnade Holly och Darren tvillingarna Noah och Beckom.

– Jag kan inte förklara hur mycket denna kvinna och hennes familj har förändrat våra liv, säger Holly till Littlethings.

Se den fantastiska videon här nedan och försök hålla tillbaka tårarna. Jag kunde inte göra det!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *