21-åriga mamman hittas död i branden: Då ser brandmännen något röra sig nedanför fönstret

21-årige Shelby Ann Carter var på väg att bygga upp ett idylliskt familjeliv. Tillsammans med hennes pojkvän bodde hon med sin mamma i Wyoming, USA. I början av januari i år log lyckan mot paret och de fick en vacker dotter. Shelby Ann var överlycklig över att ha blivit en mamma.

Men hennes planer för framtiden skulle sorgligt nog komma till ett snabbt slut.

Facebook/Shelby Ann

Den 30 januari hände nämligen det som inte får hända – och tragedin var ett faktum.

Plötsligt började huset brinna när Shelby Ann var ensam hemma med sin dotter. Branden utvecklades snabbt och på bara några sekunder var huset fyllt av farlig rök – och det fanns ingenstans att ta vägen.

Brandmännen skyndade till det eldhärjade huset men när elden var under kontroll gjorde de en fasansfull upptäckt när de kom upp på andra våningen.

Shelby Ann hade blivit förgiftad av röken och avlidit.

Men mitt i tragedin gjorde brandmännen en fantastiskt upptäckt – som visar att en förälder verkligen gör allt för sitt barn.

Shelby Ann hade nämligen spänt fast sin nyfödda dotter i en bilstol, och släppt henne från andra våningen. Med sina sista andetag offrade hon sitt liv för sin dotter.

Facebook / Shelby Ann

När brandmännen fann dottern, som fick namnet Keana, åkte de direkt till sjukhuset oroliga för att hon också skulle ha tagit skada av röken. Men tack vare Shelby Anns snabba agerande hade dottern klarat sig helt oskadd.

Efter den stora katastrofen inledde grannarna en insamling på Internet för att familjen skulle kunna bygga upp huset igen och ge en ekonomiskt trygghet till Shelby Anns familjemedlemmar. På bara några veckor nådde man målet på närmare 350 000 kronor.

Facebook / Shelby Ann

Shelby Anns agerande visar verkligen hur stor en mammas kärlek är för sina barn. Även om förlusten är stor och Keana aldrig kommer få träffa sin mamma så tror jag att hon kommer vara stolt över henne i en livstid. Dela gärna det här inlägget för att hyllas Shelby Anns fantastiska agerande.

The post 21-åriga mamman hittas död i branden: Då ser brandmännen något röra sig nedanför fönstret appeared first on Newsner Svenska.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *